Renovering

Eftersom vårt hus har varit ett tvålägenhetshus innan, så har vi jobbat mycket med att man ska få bort den känslan. Ett exempel på det är, att när man gick upp för trappan så var det en dörr in till den dåvarande andra lägenheten. Så vi bestämde oss för att öppna upp, vi tog bort dörren och även en stor del av väggen. Så att det vart kvar som ett "räcke" bara, den minsta höjden att ha på ett "räcke" är 110 cm om jag inte missminner mig helt, det beror på att trappan är "bakom" den.
 
 
Årtalet står för när huset är byggt, en roligt idé från min sambos sida 

Innan så var det alltså en dörr på vänster sida om "räcket" och så var det vägg hela vägen upp över "räcket" förut. Vi vart super nöjda med resultatet då det öppnade upp mycket mer och gav en känsla av att det alltid vart så.
 
Ha en bra dag
 
Eva
 


Kommentarer
Murran

Coolt!! Ha det gott du med.

2012-09-05 @ 17:34:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

pysseltrixarna.blogg.se

Virka, Klistra, Scrapbooking, Måla, Garn, Kort, Burkar, Sticka, Ljus, Askar, Blommor, Sy, Tidningar, Knappar, Papper, Sax, Foton, Skärmaskin, Stansa, Mormorsruta, Väska, Lera, Trälåda, Klädnypor, Gammalt till nytt, Spets, Skissa, Inredning, Loppis, Påsar, Band, Pärlor, Lampa, Glitter, Ljuslyktor, Tändsticksaskar, Halsdukar, Böcker, Album, Tapeter, Möbler, Renovering

RSS 2.0