Renovering

I juni i år så tog jag och min sambo över ett tvålägenhetshus, innan hade vi alltså bara bott på den nedre våningen. Vi bestämde oss snabbt för att vi skulle göra om alla rummen, förutom ett av badrummen. Det fanns ett kök både på ovanvåningen och ett på nedervåning, och vi ville ha vårt nya kök där vi haft TV - rummet för att få ett mycket större kök. Så ett tag hade vi tre kök, vilket var ganska praktiskt då vi alltid hade tillgång till spis och vatten m.m.

Så vår renovering började med köket. Det är nästan klart, det sista vi ska göra nu är ett skafferi och sen ska vi göra ett bord av en spegeldörr. Det är alltid kul att renovera, sen hamnar man i svackor där man blir ganska trött på all smuts som blir.
Det var en liten bakgrundsbeskrivning av vårt renoveringsprojekt.
Här kommer lite bilder på det nya köket

 
 

Början på skafferiet

 
 
 
Små loppisfynd i fönstrena
 
En ny radio i gammal stil från Jula 
 

Elementskydd som sambon gjort
 

 
 
Kanske inte dem bästa bilderna, men nu fick ni i alla fall en liten titt på hur det ser ut
 
Eva
 
 
 
 

VirkiVirki

Den senaste tiden har jag haft dille på att virka. Innan har jag bara kunnat virka mormorsrutor, så därför är det kul att nu teata på och lära sig nya tekniker så man kan göra flera projekt! I går kväll virkade jag denna lilla börsen till exempel!

                         
 
Lin

Mina loppisfynd

Igår var jag på Röda Korset Kupan och det var 50 % i hela butiken, så fick med mig lite fynd hem till pysselrummet :D
Det är alltid kul att fynda!
 
Eva
 

Tadaaaa

Här kommer ni att få följa pyssel som vi har gjort och pyssel som vi trixar ihop under dagarna. Ni kommer även att få se våra inköp. Då pyssla är det bästa vi vet så kommer det att läggas upp en hel del! 
 

Lin och Eva

pysseltrixarna.blogg.se

Virka, Klistra, Scrapbooking, Måla, Garn, Kort, Burkar, Sticka, Ljus, Askar, Blommor, Sy, Tidningar, Knappar, Papper, Sax, Foton, Skärmaskin, Stansa, Mormorsruta, Väska, Lera, Trälåda, Klädnypor, Gammalt till nytt, Spets, Skissa, Inredning, Loppis, Påsar, Band, Pärlor, Lampa, Glitter, Ljuslyktor, Tändsticksaskar, Halsdukar, Böcker, Album, Tapeter, Möbler, Renovering

RSS 2.0