Stck och hej, leverpastej!

Jag stickade för första gången när jag var liten. I mellanstadiet skulle alla sticka något på syslöjden ni vet. Min träslöjdslärare hade du snickrat ihop en slags "Quick knit" och jag stickade ihop någon slags mask. Jag tyckte inte alls det var roligt och förstod inte riktigt hur man egentligen skulle göra. Nu tio år efteråt vet jag inte vad jag skulle ersätta vardagskvällarna med om jag inte fick sticka (eller virka som ni vet att jag också sysslar med en del!). Jag använder mig nu utav mer äkta Quick knit i från panduro, olika modeller beroende på vad det är jag stickar. Under den senaste tiden har jag fått ihop många halsdukar i olika färger och former. Igår jag jag mig på ett nytt projekt, att sticka sockor. Det var lite mer avancerat men ändå lättare än tänkt. Bilder på dom laddar jag upp när dom är färdiga!

Jag kommer vara borta från bloggen under en vecka då jag åker till Turkiet. Semester från mitt pysslande som jag säger. Det kan vara skönt för ryggen att vila, och jag kommer att komma hem med helt galet mycket pysseltrixar-sug!

LinKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

pysseltrixarna.blogg.se

Virka, Klistra, Scrapbooking, Måla, Garn, Kort, Burkar, Sticka, Ljus, Askar, Blommor, Sy, Tidningar, Knappar, Papper, Sax, Foton, Skärmaskin, Stansa, Mormorsruta, Väska, Lera, Trälåda, Klädnypor, Gammalt till nytt, Spets, Skissa, Inredning, Loppis, Påsar, Band, Pärlor, Lampa, Glitter, Ljuslyktor, Tändsticksaskar, Halsdukar, Böcker, Album, Tapeter, Möbler, Renovering

RSS 2.0